инјектирање на метал

  • инјектирање на метал

    инјектирање на метал

    Име на дел: Техника за вбризгување на метал: вбризгување на метал Големини: како што се бара Пакување: OPP кеса или кутија, картон, дрвена кутија Забелешки: материјал, завршница, големини се приспособливи