машински дел

 • вграден орев

  вграден орев

  Име на дел: вградена навртка Материјал: не'рѓосувачки челик Финиш: нула Големини: M12~M20 Пакување: OPP кеса или кутија, картон, дрвена кутија Забелешки: материјал, завршница, големини се приспособливи
 • шраф за закачалка

  шраф за закачалка

  Име на дел: завртка за закачалка Материјал: не'рѓосувачки челик Финиш: нула Големини: M12 Пакување: OPP торба или кутија, картон, дрвена кутија Забелешки: материјал, завршница, големини се приспособливи
 • Прирабничка черупка

  Прирабничка черупка

  Име на дел: черупка за прирабница Материјал: месинг Финиш: нула Големини: Φ35 mm Пакување: OPP торба или кутија, картон, дрвена кутија Забелешки: материјал, завршница, големини се приспособливи
 • болт за закачалка

  болт за закачалка

  Име на дел: завртка за закачалка Материјал: нерѓосувачки челик Финиш: нула Големини: M10 Пакување: OPP торба или кутија, картон, дрвена кутија Забелешки: материјал, завршница, големини се приспособливи
 • прилагодена черупка

  прилагодена черупка

  Име на дел: прилагодена черупка Материјал: јаглероден челик Финиш: подмачкан Големини: Φ20~200mm Пакување: OPP кеса или кутија, картон, дрвена кутија Забелешки: материјал, завршница, големини се приспособливи
 • прилагодено стакло завртка

  прилагодено стакло завртка

  Име на написот: стаклена завртка од не'рѓосувачки челик Стандард: DIN, ISO, JIS, AISI или прилагодена Големина: M8-M30 Материјал: 304SS, 316SS, јаглероден челик
 • Т завртка за глава

  Т завртка за глава

  Име на написот: Тврт за глава Стандард: DIN, ISO, JIS, AISI Големина: M3-M20 Материјал: 304SS, 316SS, јаглероден челик
 • завртка за мебел од не'рѓосувачки челик

  завртка за мебел од не'рѓосувачки челик

  Име на написот: завртка за мебел од не'рѓосувачки челик Стандард: DIN, ISO, JIS, AISI или прилагодена Големина: M3-M20 Материјал: 304SS, 316SS, јаглероден челик
 • черупка

  черупка

  Име на дел: черупка Материјал: јаглероден челик Финиш: подмачкан Големини: Φ20~200mm Пакување: OPP кеса или кутија, картон, дрвена кутија Забелешки: материјал, завршница, големини се приспособливи
 • фитинг на цевки

  фитинг на цевки

  Име на написот: фитинг за цевки Стандарден: DIN, ISO, JIS, AISI или прилагодена Големина: M6-M30 Материјал: 304SS, 316SS, јаглероден челик
 • черупка од не'рѓосувачки челик

  черупка од не'рѓосувачки челик

  Име на дел: черупка од не'рѓосувачки челик Материјал: јаглероден челик Финиш: подмачкан Големини: Φ20~200mm Пакување: OPP торба или кутија, картон, дрвена кутија Забелешки: материјал, завршница, големини се приспособливи
 • отпорна завртка од нерѓосувачки челик

  отпорна завртка од нерѓосувачки челик

  Име на написот: завртка за отпорност од нерѓосувачки челик Стандард: DIN, ISO, JIS, AISI или прилагодена Големина: M6-M24 Материјал: 304SS, 316SS, јаглероден челик
1234Следно >>> Страница 1/4