E uiga i le gaosiga o luga o vaega o meafaigaluega

1. Fa'apipi'i vali: e fa'aogaina e le fale gaosi meafaigaluega le fa'aogaina o vali pe'a gaosia teteleoloa meafaigaluega, ma o vaega uʻamea e puipuia mai le elea e ala i le gaosia o vali, e pei o mea e manaʻomia i aso uma, paʻu eletise, mea taulima, ma isi.
2. Electroplating: Electroplating o se tasi lea o auala sili ona taatele mo le gaosiga o meafaigaluega.O le pito i luga o meafaigaluega e faʻapipiʻiina e ala i tekinolosi faʻaonaponei e faʻamautinoa ai o le a le faʻafefe ma faʻapipiʻi le oloa i lalo o le faʻaaogaina umi.Fa'asologa masani fa'aeletise e aofia ai: sikulima, fa'ailoga vaega, Cells, vaega ta'avale, mea laiti, ma isi,
3. Faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o luga: O le faʻapipiʻiina o le faʻaogaina o luga e masani ona faʻaaogaina i mea e manaʻomia i aso uma.E ala i le fa'aogaina o mea fa'apitoa, mo se fa'ata'ita'iga, matou te gaosia ai se selu.O le selu o se vaega uʻamea e faia e ala i le faʻailogaina, o le mea lea o tulimanu faʻailoga o le selu E matua maʻai, ma e tatau ona tatou faʻapupulaina tulimanu maʻai i se foliga lamolemole, ina ia le afaina ai le tino o le tagata i le taimi o le faʻaaogaina.

5


Taimi meli: Tes-11-2020