Om overflatebehandling av maskinvaredeler

1. Malingsbehandling: maskinvarefabrikken bruker malingsbehandling når det produseres storemaskinvareprodukter, og metalldelene forhindres i å ruste gjennom malingsbehandling, som daglige nødvendigheter, elektriske kabinetter, håndverk, etc.
2. Galvanisering: Galvanisering er også en av de vanligste prosesseringsteknikkene for maskinvarebehandling.Overflaten på maskinvare er galvanisert ved hjelp av moderne teknologi for å sikre at produktet ikke blir muggent og brodert under langvarig bruk.Vanlig galvaniseringsbehandling inkluderer: skruer, stemplingsdeler, celler, bildeler, lite tilbehør, etc.,
3. Overflatepoleringsbehandling: Overflatepoleringsbehandling brukes vanligvis til daglige nødvendigheter.Gjennom overflategradbehandling av jernvareprodukter, for eksempel, produserer vi en kam.Kammen er en metalldel laget ved stempling, så de stemplede hjørnene på kammen er veldig skarpe, og vi må polere de skarpe hjørnene til et glatt ansikt, slik at det ikke vil skade menneskekroppen under bruk.

5


Innleggstid: 11. desember 2020